SolarUnie nieuwe naamgever stadion Helmond Sport

Vanaf komend seizoen zal Helmond Sport haar thuiswedstrijden gaan spelen in het SolarUnie Stadion. Het Gemertse bedrijf is hiermee de trotse opvolger van huidig stadionnaamgever Lavans. Helmond Sport en SolarUnie tekenden in de rust van de wedstrijd Helmond Sport – RKC Waalwijk een overeenkomst voor vier seizoenen.

SolarUnie gaat hierdoor de geschiedenis in als laatste naamgever van het huidige stadion. In 2022/2023 verhuist Onze Club naar de Sport-en (be)leefcampus op De Braak. “We zijn trots dat we SolarUnie als onze nieuwe stadionnaamgever kunnen presenteren. Het bedrijf sluit met het thema groene (schone) energie/zonne energie mooi aan bij de komst van het nieuwe stadion. Daarnaast ook bij onze visie als bespeler van het nieuwe stadion en de rol die we daarin willen nemen om met partners iets te kunnen betekenen voor de regio Helmond“, aldus Leon Vlemmings, algemeen directeur Helmond Sport.

Sinds vorig jaar is SolarUnie actief als partner bij Helmond Sport. Jeffrey Otten, eigenaar SolarUnie: “Al snel voelden wij ons als bedrijf vertrouwd en gewaardeerd binnen Helmond Sport. Met de bouw van ons nieuwe pand en de groei die wij doormaken zien wij de naamgeving aan het stadion als een mooie vervolgstap. Wij hopen samen op weg te gaan naar mooie tijden voor een ieder die Helmond Sport een warm hart toedraagt.”

Deel deze pagina