Ondernemer in beeld

Naam: Jesper de Hoop

Naam bedrijf: De Hoop Electroservice

www.dehoopelectroservice.nl/

“We hebben ons werk goed gedaan als je niets ziet”, zegt Jesper de Hoop over zijn werk als all round elektromonteur. Vanuit zijn bedrijf De Hoop Electroservice helpt hij particulieren en bedrijven met aanleg en onderhoud van alle denkbare installaties, in nieuwbouw en bestaande bouw, in woningen en bedrijfspanden.

“Ik kom de gekste dingen tegen. Zeker als mensen zelf gaan klussen aan de elektra. Laatst belde een man me of ik alsjeblieft snel kon komen. Hij had net zijn hele huis zelf gerenoveerd. Maar toen hij alles had aangesloten, ontstond er meteen kortsluiting. Het enige waar hij geen aandacht aan had besteed bij de renovatie, was de meterkast. En dat was echt heel hard nodig. Ik heb de complete meterkast opnieuw ingericht en alles aangesloten. Gelukkig leidde deze kortsluiting niet meteen tot brand, anders was de renovatie voor niets geweest.”

“Als ondernemer word ik vooral blij wanneer ik problemen voor mensen kan oplossen, van klein naar groot. Ik wil mensen met een goed gevoel achterlaten. Blijkbaar doe ik dat goed want ik heb veel vaste klanten waar ik regelmatig over de vloer kom. Geld volgt goed werk. Eerst geven, dan nemen, is mijn motto. Dat geldt ook voor netwerken. Binnen 0492 heb ik eerst klussen uitgedeeld. Ik heb mijn bus door Van Kemenade Design laten beletteren, bijvoorbeeld. Vervolgens vroeg Frank van Kemenade mij om de elektra in zijn prachtige, Japanse tuin aan te passen. Het gaat erom dat je elkaar leert kennen en vertrouwen en daarna wederzijds werk gunt. Ik ben er iedere week graag bij.”

Deel deze pagina