Miriam de Haan

MIR-I-AM-STRONG

Coach & Personal trainer voor de ondernemer.
Elke ondernemer fysiek en mentaal sterk, plezier en gezondheid privé en in werk.

Na een vrijblijvende kennismaking volgt een uitgebreide intake waarin doelen helder worden gemaakt. Er wordt een persoonlijke advies geschreven wat bestaat uit een trainingsplan, voedingsadvies en richtlijnen ter verbetering van de leefstijl. De trainingen worden 1 op 1 begeleid uitgevoerd. Wekelijkse feedback momenten om door te nemen wat je bezig houdt en voorwaarts te blijven bewegen. Alles gericht op een sterker fysiek en meer rust in het hoofd. Zo ontstaat een solide, duurzame basis voor een krachtige ondernemer zowel privé als in werk.

Mijn interesse gaat uit naar wat een mens beweegt.
Mijn achtergrond als fysiotherapeut en musculoskeletal echografist maakt mij een beweeg specialist op fysiek vlak. Personal training, coach opleidingen in o.a. NLP, Performance Coaching & Slaapcoaching maakt mij ook een beweeg specialist op mentaal vlak.

Sport is zowel hobby als werk voor mij, waarvan de laatste 7 jaar gefocust op krachtsport.
Ik sta positief en vrolijk in het leven en zie altijd oplossingen en mogelijkheden. Persoonlijke ontwikkeling zowel fysiek als mentaal brengt mij wat ik een ander ook graag wil geven. Plezier, verbinding, rust en kracht. Zowel privé als in werk. Een uitdaging ga ik niet uit de weg.
Ik heb gewerkt als teamleider in een groeiend bedrijf en werk nu samen met managers van kleine & grote ondernemingen om hen vooruit te helpen in hun leven.

Persoonlijke introductie:
Krachtig, eerlijk, betrouwbaar en nuchter. De stok achter de deur voor de ondernemer uit (regio) Helmond.

Een netwerk met een belangrijk doel voor ogen: kennis maken met elkaars ondernemingen en bevorderen dat ondernemers elkaars ambassadeur worden.

Laatste Nieuws