Mario Kanters

De Geneughten

 

Sinds kort hebben mijn vrouw en ik de deuren van de Geneughten geopend. Onze winkel in het hart van Someren-Eind ademt de sfeer die wij graag willen meegeven als familiebedrijf. Samen met mijn vrouw Sharon streven wij er naar om vanuit onze passie voor het bourgondische leven u als klant optimaal tevreden te stellen.

Een uniek assortiment afkomstig van top wijnhuizen en microbrouwerijen is vanuit onze liefde voor bijzondere wijnen en speciaal bieren ontstaan. Deze dranken vormen een prachtige basis voor een relatiegeschenk. Alle geschenkverpakkingen kunnen vanaf 1 stuk intern gepersonaliseerd worden door middel van graveringen.

Wij kiezen onze leveranciers zorgvuldig uit. De speciaal bieren worden zelfs exclusief door De Geneughten aangeboden, met als hoogtepunt ons eigen bier! Ook verzorgen wij leuke activiteiten zoals workshops en proeverij avonden.

Naast de verkoop van cadeau artikelen, wijnen en speciaal bieren, beheren wij ook enkele webshops waar onze exclusieve producten worden aangeboden. De webshops die wij beheren zijn:

• wijnengeschenken.nl

• wijngeschenken.be

• picknickmand.nl

• picknickmand.be