Monica Driessen

Juuds Hal van Creatie

Als bedrijf kun je op veel manieren behoefte hebben aan bedrijfsfotografie. Van een profielfoto op de website en/of LinkedIn, tot beeldmateriaal voor de complete marketing en communicatie activiteiten. Van portretten tot productfoto’s. In het nadenken over, en het realiseren van deze beelden zijn wij graag uw partner.
Als ondernemer komen wij vaak dezelfde vragen tegen als onze klanten. Misschien is de belangrijkste vraag wel: Hoe val ik op ten opzichte van al mijn concurrenten? Hoe zorg ik ervoor dat men voor mij kiest? Vaak zitten de antwoorden in de vraag. Want om op te vallen moet je je onderscheiden. Onderscheiden door jezelf te zijn. Iedereen is uniek, dat geldt ook voor ieder bedrijf. Dus welk verhaal heeft uw bedrijf te vertellen? Dit verhaal verdient ook een eigen beeldtaal. Dat is waar wij u mee kunnen helpen. Het vertalen van uw verhaal in een beeldtaal die bij uw bedrijf hoort.
Wij beschikken over een ruime fotostudio van 120 m2, waar we indien gewenst een complete set kunnen opbouwen. Met net zoveel plezier werken we op locatie. Dit kan bij u op het bedrijf zijn of op welke plek ter wereld dan ook.
– Portretfotografie, zowel zakelijk als particulier
– Profielfoto’s
– Social-Media pakketten en abonnementen
– Architectuur
– Foodfotografie
– Productfotografie
– Ruim aanbod workshops, zowel zakelijk als voor particulieren
– Pasfoto’s
– Maatwerk lijsten en passe-partouts, foto’s op canvas, dibond en/of acryl
– Foto-afdrukken (in eigen beheer)