KRACHT VAN NETWERKEN 2017

Na groot succes van afgelopen editie komt er een tweede editie van “De kracht van netwerken”. Op dinsdag 31 januari organiseren de netwerkclubs Triple O (Oss), Nu ondernemen (Uden), Netwerkclub 0492 (Helmond) en Netwerkclub 040 (Eindhoven) een evenement waarbij u zich als ondernemer kunt laten inspireren en uw netwerk op een ongedwongen manier kunt vergroten.

Workshops

Het programma biedt mogelijkheid tot deelname aan enkele interactieve workshops die u beslist niet mag missen. U kunt een keuze maken uit twee van de onderstaande workshops.
– ‘Als je geen verhaal hebt, heb je niets te vertellen!’ Over storytelling in de praktijk en waarom een goed verhaal beter werkt dan een koop-mij advertentie.
– ‘Pitchen met Plakkracht!’ Hoe je kort en bondig je punt kunt maken tijdens een presentatie en hoe je jouw publiek binnen een paar seconden imponeert.
– ‘Omgaan met moeilijke klanten’ Praktische en direct bruikbare tools die ervoor zorgen dat een lastige klant (weer) een tevreden klant wordt.
– ‘Vitaal speeddaten 3.0’ Een workshop waarbij duidelijk wordt dat blije en vitale netwerkers beter presteren bij het zakelijke speeddaten.

De hoofdgast is majoor Marco Kroon, één van de slechts twee mensen die deze eeuw de Militaire Willems-Orde kregen. Hij zal een indrukwekkende presentatie geven over leiderschap, samenwerking, communicatie, loyaliteit en het opereren onder extreme omstandigheden.

Programma

15.00 netwerken
15.30 Plenair gedeelte
16.00 Workshop ronde 1
16.45 Workshop ronde 2
17.45 Buffet
19.00 Presentatie Marco Kroon
20.00 Netwerkborrel
22.00 Einde kracht van netwerken

Het evenement vindt plaats in Markant Uden. Dagvoorzitter Peter van Aar van PA producties neemt u mee door de dag. Klik hier om u aan te melden voor “De kracht van netwerken”.

Deel deze pagina