Wij zijn 0492

Netwerkclub0492 is het ondernemersnetwerk voor Helmond en omstreken. Een grote variatie aan ondernemers is aangesloten bij de ondernemersclub, waarbij geldt dat elke ondernemer een eigen unieke ‘beroepscategorie’ vertegenwoordigt. Elke vrijdagochtend komen we bijeen in Golden Tulip West-Ende, Steenweg 1, 5707 CD Helmond met als doel: kennis maken met elkaars ondernemingen en bevorderen dat ondernemers elkaars ambassadeur worden.

We bespreken niet alleen de behaalde resultaten en vertellen waar we mee bezig zijn, maar bekijken ook hoe we elkaar aan nieuwe opdrachten kunnen helpen. In de 60 seconden Pitch kan iedereen, dus ook de gasten, zich presenteren aan de groep. En tijdens de 10-minuten Presentatie kan ieder lid meer over zijn bedrijf vertellen. Aan het einde van de bijeenkomst worden er ‘open-deurtjes’ uitgedeeld, waarmee de ondernemers elkaar leads of zelfs concrete opdrachten aandragen. En dat allemaal in slechts anderhalf uur.

Aanmelden

Netwerkontbijt

Ontvangst vanaf 6:30
Duur van 7.00 tot ongeveer 8.30 uur
Locatie Golden Tulip West-Ende, Steenweg 1, 5707 CD Helmond
Kosten gasten gratis bij aanmelding via een van onze leden

Voorbereiding Neem voldoende visitekaartjes mee (40+). U krijgt ook de mogelijkheid om een pitch van 60 seconden te geven met daarin uw zoekvraag (met welke persoon/bedrijf wilt u graag in contact komen)
Annulering Mocht u onverhoopt niet kunnen, geef dat dan 24 uur voor aanvang aan uw gastheer / dame door. Dit in verband met de reservering voor het ontbijt ed.

Interesse in Netwerkclub0492? Meld u dan aan om als gast deel te nemen aan een van onze ontbijtsessies.

    Een netwerk met een belangrijk doel voor ogen: kennis maken met elkaars ondernemingen en bevorderen dat ondernemers elkaars ambassadeur worden.

    Laatste Nieuws